Over Freddy Decreus

Wie woorden en handelingen wil influisteren, weet dat hijzelf eerst lang en aandachtig moet luisteren. Niet ieder koppel kan inderdaad voor de beleving van hun Groot Moment zomaar meteen duidelijk aangeven hoe zij het eigenlijk wensen. Hoe de juiste woorden te vinden en emoties in volle echtheid te formuleren? Welke beelden, geuren en kleuren horen er absoluut bij? Zoveel details zijn van groot belang, want je wil toch niemand vergeten en iedereen met evenveel warmte verwelkomen! Daarom is een rustige en doelbewuste voorbereiding goud waard en beginnen we er graag vroeg genoeg mee. Omdat elk koppel in een eigen verhaal woont waar het goed toeven is, voelt deze ceremoniemeester eerst graag aan waar jullie geluksgevoel vandaan komt, en hoe jullie dit het best vorm geven in een ceremonie die volledig bij jullie past.

Huwelijksgeloften formuleren en ze uitspreken tegenover elkaar op een ritueel moment waar de hele zaal zich muisstil houdt, is best een delicate opgave, maar wat jullie je getuigen vragen om te komen doen evenzeer! Daarom is jullie verbintenis een hoogst bijzonder moment in jullie leven en loont het steeds de moeite om stijlconcept en ceremoniële verwachtingen tot in het kleinste detail goed voor te bereiden, weze het in een jazzy New Orleans stijl, op klassieke en toch trendy wijze, ja zelfs een doorgedreven Bohemian flavour heeft wel wat! En waarom niet enkele jaren later jullie trouwbeloften hernieuwen op een volstrekt andere rituele wijzel, bruisend van originaliteit en humor?

Ook voor een persoonlijk doopritueel of lentefeest, het afscheid van een dierbare, of een andere huldiging reikt de Ceremoniefluisteraar de juiste woorden en handelingen aan.

ssss

De ceremoniefluisteraar is officieel partner van het House of Weddings kwaliteitslabel, dat de beste en meest betrouwbare huwelijksleveranciers groepeert in België. Lees alles over het kwaliteitslabel op www.houseofweddings.com.